Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Spartech
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Robot industrial scara 4 axe G3 - 401S
13900 €
Brand
EPSON
Cod produs
G3-351S
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Robotii scara din seria G3 sunt alegerea potrivita pentru utilizare in spatii restranse, deoarece, in ciuda dimensiunilor mici, au un anvelopa substantiala de lucru. Deoarece multe sarcini de asamblare pot fi efectuate numai intr-o singura orientare a bratului, am dezvoltat seria Epson G3 cu un brat curbat spre stanga sau spre dreapta. Aceasta geometrie unica a bratului permite cresterea suprafetei maxime patrate de lucru cu pana la 40%.

Compact de inalta performanta

Robotii SCARA din seria G3 ofera performante printre cei mai buni din industrie, cu o gama remarcabila de miscare si o eficienta maxima a amprentei. Duratele ciclului pot fi de pana la 0,41 secunde, chiar si in timpul utilizarii prelungite. Un design unic al bratului cu rigiditate ridicata inseamna vibratii reziduale foarte reduse, cu miscare lina de pornire si oprire, chiar si la viteze mari.

Optiuni extinse de configurare

Bratele G3 sunt disponibile in lungimi de brat de 250, 300 si 350 mm, iar robotii din seria G3 pot fi furnizati ca unitati de masa, de perete sau de tavan, precum si ca optiuni pentru camera curata.

Versatilitate remarcabila

Robotii din seria SCARA G3 sunt folositi intr-o gama larga de industrii, de la asamblarea componentelor auto, telefoanelor mobile si a componentelor computerului, la crearea de echipamente medicale si ambalarea medicamentelor, fara a mentiona automatizarea de laborator si analiza stiintifica

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura